Лятото идва!

Дните стават все по-дълги, слънцето все по-топло, а дъхът на пясък и море започва да се усеща все по-осезаемо, дори и да сме в града. Ясно е, лятото идва! Почти сме сигурни, че вече сте превключили на моуд “обратно броене”, затова имаме няколко приятни предложения, с които да запълните с положителни емоции дните до така чаканата лятна ваканция.

В следващите редове ще се посъветваме как най-лесно, бързо и практично да си осигурите перфектната почивка на каравана.

Изберете 2 или 3 къмпинга

В главата ви сигурно се въртят стотици варианти за дестинация на предстоящата почивка. Нормално, всяко пътуване започва с набелязване на крайната точка, особено когато там ще прекарате лятната си ваканция. За да ви улесним и да можете да си представите как би изглеждала тя почти на живо, ви каним да споделите с нас един виртуален тур. Разгледайте всички къмпинги на платформата и когато се спрете на 2-3, които отговарят на търсеното от вас преживяване, значи сте направили първата стъпка към по-доброто лято.

Разгледайте предложенията за каравана

Когато вече сте избрали потенциална дестинация на предстоящата си почивка, е време да влезем в детайлите, или направо в караваните. Селекцията на платформата разполага с десетки предложения за настаняване, които пък разполагат с всичко, което ви трябва за небрежна ваканция. Съветваме ви да изберете по 1-2 каравани на предпочитания от вас къмпинг или къмпинги и да си представите как би изглеждала вашата почивка там.

Направете списък с хората, с които искате да бъдете това лято

Знаем, че почивката с близки и приятели винаги е по-забавната почивка. Така че е време да направите списък с онези хора, с които искате да я споделите. Защото преживяването на каравана е за споделяне. Особено когато бирите са изстудени, а барбекюто вече се разпалва.

Споделете плановете си

Добре, имаме дестинации, имаме каравани, имаме и хора. Време е да направите общ чат, в който да започне голямото обсъждане. Споделете любимите си каравани с “групата” (нашата вече сме я кръстили “Summer Lovin’ Criminals”) и направете избора, който ще се превърне във ваканцията, която ще помните с усмивка дълго време.

А ние винаги сме насреща да ви помагаме и да ви напътстваме кога, къде и как да почивате. Екипът ни ще съдейства по всички въпроси, свързани с вашата ваканция на каравана. Може дори да ни добавите в чат групата 😉

Nick
Author: Nick

Здравейте,
как можем да ви помогнем?