Джулай морнинг е в сърцето, в съзнанието, в душата”, както пеят Uriah Heep.

И може би няма по-специална сутрин през лятото. Защото първото юлско утро носи вдъхновение, енергия, свобода, ново начало. Трудно ще опишем само с думи това да се събудиш на чист въздух, да чуваш вълните и птиците, а пред теб да стои невероятната гледка на първия летен изгрев.

А кое е мястото, което дава тази възможност в абсолютната ѝ пълнота? Къмпингът, разбира се. Само си представете как излизате от караваната, кемпера, бунгалото или палатката, а пред вас слънцето започва да се показва едва, едва, докато не се изкачи величествено в небето, за да даде на всички от своята сила. Сега можете да планирате своето бягство от града за Джулай морнинг (July Morning) със селекция от каравани и бунгала, които ще намерите в Karavani.bg.

Съгласете се с нас, че една сутрин никога не стига, затова можете да организирате дълъг уикенд с приятелите си на морето. Защо не и цяла седмица, или две, с всички възможности за работа от разстояние от каравана, кемпер или бунгало? Издаваме и още нещо важно – това е последната възможност да се въползвате от отстъпките за нощувки, каквито няма в активния сезон.

Как да го направите лесно и бързо и да имате пълноценна почивка, която съчетава в пълен баланс полезното с приятното? Събрахме за вас 10 специални предложения* за настаняване, които ще ви накарат да посрещнете лятото с добри условия и отстъпки при резервация до 15 май. Всички те са pet friendly, така че можете да вземете и кучето с вас:


Каравана “Тиана” – намира се на къмпинг “Златна рибка” (Созопол) и може да събере група от петима. Можете да вземете и домашните любимци. Разполага със собствен санитарен възел.

Каравана “Амалтея” – отново разположена на къмпинг “Златна рибка” (Созопол) и с готовност да приюти четирима души + домашни любимци. Ще разполагате и със собствен санитарен възел.

Каравана “Флора” – разположена на къмпинг “Якото място” (с. Лозенец), където тази каравана ще бъде уютен подслон за четирима души. Добре дошли са и домашните любимци. Санитарният възел също е осигурен.

Каравана “Ориент” – оставаме на къмпинг “Якото място” (с. Лозенец) и ви каним в тази приятна каравана за четирима души. Подходяща е за домашни любимци и разполага със собствен санитарен възел.

Каравана “Ретро” – готова е за група от петима души и домашни любимци. Намира се на къмпинг “Якото място” (с. Лозенец). Сред позитивите на караваната е собственият санитарен възел.

Каравана “Стаси” – още едно чудесно място за съчетаване на почивка с работа. Разположена е на къмпинг “Каваци” (Созопол). Може да побере шестима души. Отворена е за домашни любимци и има собствена санитарен възел.

Каравана “Густо” – петима души биха си прекарали страхотно времето на тази каравана, която е на къмпинг “Златна рибка” (Созопол). Не забравяйте да вземете домашните любимци. Има и собствен санитарен възел.

Каравана “Морски бриз” – ако ви се ходи на къмпинг “Делфин” (хълмът между Варвара и Ахтопол), тази каравана е вашето място. Капацитетът ѝ е за четирима души, има собствен санитарен възел. Вземете и домашните любимци.

Бунгало “Secret Garden” – това уютно бунгало се намира на къмпинг “4 сезона” (между Черноморец и Созопол). Би било уютен летен дом за четирима души и за домашни любимци. Разполага със собствен санитарен възел.

Бунгало “Reverie Corner” – четирима души с домашни любимци за добре дошли на това бунгало на къмпинг “4 сезона” за една хубава лятна почивка, а защо не и за по-дълга, съчетана с работа. Има и собствен санитарен възел.

*Редът на местата за настаняване е произволен, подредбата няма смисъла и значението на класация.

Nick
Author: Nick