Как да зарадвате приятелите си къмпингари с полезни подаръци за къмпинг.
 Различните хобита дават най- добри предпоставки за създаване на готино приятелство. Това е дейност, която истински ви обединява с някого, сплотява ви, кара ви да споделяте едни и същи трепети и емоции, да чакате нещо с нетърпение и да се подготвяте заедно за предстоящо събитие, като например къмпинг почивка до някой язовир.

Е тази статия е за онези от вас, които се чудят какво точно може дa подарят на своето “camping buddy”, нещо свързано с караваната или кемпера, от което наистина се нуждае и мечтае да има.

1. Спален чувал

Без съмнение спалният чувал е неизменна част от всяко къмпинг преживяване. Без значение дали ще отседнете на палатка, кемпер или каравана, винаги е добре дошло да го имате под ръка. Така знаете, че винаги може да поканете някой приятел  да пренощува при вас и да използва чувала за спане на открито, или просто да се полюбувате на звездите.

2. Сгъваем стол

Универсално и лесно решение на всики къмпинг проблеми. Ако сте на риболов, море, край огъня или друго място, този сгъваем стол винаги ще ви влезе в употреба. Те варират като цени, удобства и модели. Има по- бюджетни варианти, както и такива с повече екстри- с чадър, поставка за чаша, възглавничка и пр.

Може също така да комбинирате няколко по- малки и да направите комплект за цялото семейство.

3. Палатка

Този подарък в за всички онези любители на къмпинга, които досега винаги за вземали на заем палатка от приятел или са търсили кой споделя своята за през нощта.

Не вярваме, че има много къмпинг ентусиасти без палатки, но ако човекът тепърва преодкрива това свое хоби, започнете с основата и му подарете така мечтаната палатка.

4. Широкообхватен Фенер

 

 

Този подарък е за истински къмпинг професионалисти. Ако вашият близък/ приятел си пада по ектремните преживявания, обича нощните разходки или вечерно плаване с лодка, то той определено се нуждае от хубав и мощен фенер.

5. Раница

 

 

Раницата също приспадаме към основното оборудване, нужно на всеки къмпинг почитател. Дори и да не става дума за преспиване насред природата, раницата ще влезе употреба при походи и разходки. Тя трябва да е лека и добре разпределна, за да може да поберете най- важните неща и да ги подредите по най- удобния начин.

6. Газово котлонче

7. Кошница за пикник

8. Различни видове ножове

9. Надуваема лодка

 

10. Въдица и други риболовни принадлежности

 

 

Това предложение, разбира се, е подходящо за всички фенове на риболова и по- конкретно на всички нови фенове на това хоби. Ако пък вашият познат/ роднина използва много стара, счупена или неудобна въдица, това е повод да го зарадвате с по- нова и практична.

11. Персонализирани артикули

 

 

В тази категория слагаме абсолютни всички предмети, които по някакъв наин присъстват в ежедневието на вашия приятел/ роднина. Например нож, запалка, чаша, тениска, чиния, вилица, калъф за телефон, картина и много други.

Ако сте сигурни, че е луд фен на къмпиннгуването, измислете някое готино послание и сложете неговото име. Повярвайте ни, с кеф ще си пие кафето на язовира в своята персонализирана чашка.

12. Хладилна чанта

А ето и една универсална идея за подарък. Хладилната чанта ще ви спаси абсолютно винаги и навсякъде, където отивате- на поход, море, язовир, пикник и др. В допълнение към нея може да купите и торбички за замразяване, които поддържат за по- дълго ниската температура в чантата.

13. Компас

 

 

14. Барбекю

15. Игри- табла, шах, scrable и пр.

 

Едно от най- вълнуващите и сплотяващи неща на къпминга е игрите със семейство и приятели. За тази цел изберете игра, която вашия приятел/ близък няма и му я подарете. Друга готина идея е цялата компания да си подарявате взаимно различни игри и така ще имате огромно разнообразие.

Бонус идея

Подарете на вашите близки преживяване, а не предмет. Например може да запазите някоя готина каравана за уикенда, да подготвите храна, която да сготвите заедно, да направите плейлист с любими негови и песни и какво ли още не… Подарете му картичка и в нея напишете какъв щур уикенд го очаква!
Ние можем да ви помогнем да изберете най- добрата каравана за случая. Разгледайте тук!

Nick
Author: Nick

Здравейте,
как можем да ви помогнем?