Като партньор на събитието Karavani.bg раздаде и две големи награди

Феновете на къмпинг приключенията имаха вълнуващ уикенд, посветен на новостите и тенденциите в света на почивката сред природата, и изпълнен с интересни срещи и разговори и планове за предстоящото лято.

Ние също! Karavani.bg се включи в най-голямото събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора – Camping & Caravaning Expo 2023, което се проведе от 12 до 14 май в София. Нещо повече, Karavani.bg даде и две големи награди в томболата на събитието, като партньор – един уикенд и три дни през седмицата почивки на каравана. Късметлиите са Ради Георгиев и Димитър Дончев Димитров и бяха изтеглени лично от основателя Николай Неков.

„Радвам се, че с екипа имахме възможността да обменим идеи с толкова много хора, които приемат почивката сред природата като пълноценен начин да се откъснеш от забързаното ежедневие и да се заредиш с енергия позитивни емоции. Хора, за които това е начин на живот. Вярвам, че сме им помогнали и да планират едно чудесно лято с Karavani.bg“, сподели той.

Camping & Caravaning Expo е единственото в България специализирано изложение за къмпинг туризъм, кемпери, каравани, палатки и активности сред природата и се организира от Camping.bg.

Като част от партньорството си с Camping.bg, тази година Karavani.bg се включи и в Къмпинг пътеводителя на България за 2023 г. Информацията за платформата за отдаване под наем на каравани, кемпери, бунгала и палатки е разположена точно до морските дестинации. В изданието ще намерите и 7 маршрута из цялата страна, които ще ви отведат до красиви и интересни природни, културни и исторически забележителности.

В тазгодишното издание се включиха над 50 изложители от България и съседните държави. Бяха представени най-интересните и нови тенденции от света на къмпинг туризма – кемпери, каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, както и най-новите технологични решения за комфортна почивка на открито.

Nick
Author: Nick

Здравейте,
как можем да ви помогнем?