Property img 0

Когато офисът е на морето, работата и почивката са в пълен синхрон

Karavani.bg открива Workation сезон 2023 със специални предложения

Представете си, че нареждате думите „работа“ и „почивка“ една до друга в едно изречение. И това изречение звучи добре, кара ви да се усмихвате и да виждате в съзнанието си плаж, вълни, чайки, сянка на чадър, разхлаждаща напитка… Няма да ви оставим да мечтаете напразно, като ви кажем, че, когато офисът е на морето, думите „работа“ и „почивка“ започват да звучат в пълен синхрон.

Съчетаването на работа с почивка е една от водещите тенденции в последните години, след като светът беше пренареден от COVID-19. Все повече компании започнаха да организират работния процес в хибриден формат, който позволява на служителите да изпълняват задълженията си, извън традиционния офис. В подкрепа на тази тенденция са и данните, че две трети от българските служители вече предпочитат да работят дистанционно (според проучване на една от водещите кариерни платформи от 2022 г.).

Предоставянето на подобна възможност от страна на работодателите пък се превърна в задължителен и успешен инструмент в сложния и труден процес на наемане на висококвалифицирани кадри. Предложения като офис на морето през лятото, например, са сред условията, които вдигат значително нивото на отворената позиция и привличат стойностни служители. Работодателите, които предлагат подобни алтернативи, се нареждат сред тези, са по-конкурентни в привличането на кадри, а едновременно с това задържат по-дълго служителите си.

В тези тенденции няма нищо случайно, тъй като т.нар. workation носи редица позитиви за всички страни. Служителите имат възможност да работят от по-привлекателно място. Близостта до природата пък намалява риска от емоционално прегаряне или т. нар. burnout, подобрява физическото състояния и води до по-висока продуктивност. В същото време, екипът става по-сплотен, повишава се общият морал, а удовлетворението на служителите намалява текучеството.

Друга тенденция, която се утвърждава през последните години, е съчетаването на бизнес със свободно време, или т. нар. “bleisure” (комбинацията от думите "business" и "leisure" от англ. език). Удължаването на пътуването по работа с дни за почивка също е сред възможностите, които служителите биха искали да получават от работодателите, а те пък усилено търсят начини да ги покрият с привлекателни предложения. 

В Karavani.bg сме готови да посрещнем всички нужди на вас и вашия градски офис, като го заменим с офис с гледка към морето. И не забравяйте, че през целия процес – от търсенето на най-добрия избор до финалната резервация и организацията на целия процес сме до вас, за да ви съдействаме и да се погрижим за всичко. Един съвет, планирайте и запазете своето морско преживяване рано, за да се възползвате от по-добри условия и по-голям избор.


Ето и какви са специалните предложения на Karavani.bg за Workation сезон 2023

Work & Camp – за компании

Все повече компании започват да разчитат на нестандартни преживявания, които да предлагат на своите настоящи и бъдещи служители в конкуренцията на пазара на кадри. Масата за тенис и игровата конзола в офиса отдавна не са нещо специално, затова и работодателите разширяват полезрението си в посока как да предоставят интересни и вълнуващи бенефити.

С нашето предложение Work & Camp можете да наемете каравана за почивка или remote за вашия екип. Наемете каравана за почивка или remote за вашият екип. Спрямо нуждите на вашия екип, можем да предложим индивидуални възможности за развлечения, удобства и дистанционна работа. Така ще бъдете близо до природата, близо до екипа и едновременно с това ще се възползвате от един от свежите начини да станете предпочитан работодател.

Разгледайте и предложението и вземете оферта за вашия екип  

Корпоративни събития и тиймбилдинг на къмпинг

Знаем, че човек и добре да работи… Има нужда от забавления с колегите си. Така екипът става по-сплотен, хората в него чувстват по-голяма принадлежност, а общата продуктивност се увеличава. Помислили сме и за това със специалните ни предложения за корпоративни събития и тиймбилдинги на къмпинг.

Вярваме, че вашето фирмено събитие би било съвсем различно, ако е сред природата, на брега на морето. Екипът на Karavani.bg предлагат чудесни условия, удобства и активности, които ще ви помогнат за сплотяване на екипа. Животът на каравана със сигурност е вълнуващо приключение, а ние ще се погрижим за всичко - включително транспорт, изхранване, настаняване и програма.

Вижте нашите предложения и изберете най-подходящите за екипа ви къмпинг и каравани  

 

Офис на каравана на морето за цялото лято

Ако имахте възможност, бихте ли преместили офиса си на каравана на морето за цялото лято? Не се съмняваме, че голяма част от вас ще отговорят с категорично „да“ на този въпрос. Особено тези, които имат свободата на фрийленсърството. Да можеш да работиш от всяка една точка на света отдавна не е лукс и вярваме, че бихме отговорили на вашите очаквания за едно прекрасно workation лято.

На Karavani.bg ви предлагаме много възможности и отлични условия за работа и забавления, в най-добрите къмпинги на България. Едновременно с това сме до вас, за да планирате лятото, за което мечтаете. Ще ви съдействаме в избора на „вашите“ къмпинг и каравана, в която ще се чувствате себе си. Ще се погрижим и мястото, което изберете, да бъде оборудвано с всичко необходимо за спокойна работа.

Готови ли сте за най-доброто лято, ever? Организирайте го лесно с нашите предложения 

 

Цяло лято сред природата в собствена каравана

Лятното бягство от града е сред най-сладките преживявания, които можете да си организирате. Какво по-хубаво офисът да е под прохладната сянка на верандата на караваната, а обедната почивка да е в солената вода на морето? Нямаме никакво съмнение, че така и работата ще спори повече, и почивката ще бъде по-пълноценна.

Вярваме, ще се съгласите с нас, че седмица-две никога не стигат, затова ви предлагаме да си осигурите цяло лято сред природата в собствена каравана. А всичко е много лесно. Нашият екип ще ви предложи най-добрите опции за локации и къмпинг у нас и в Гърция, както и селектирани каравани, които да отговарят на вашите нужди. Остава само да направите своя избор. Независимо дали говорим за удобства за работа или почивка, нашият екип ще ви помогне в оборудването на караваната с всичко, което пожелаете.

Изберете своя дом и офис в едно на каравана това лято 

 

Безгрижно синьо лято за цялото семейство на брега на морето

Организацията на лятна почивка за цялото семейство е тежка задача. Може би затова и обикновени жените я планират 😉 Ние обаче се сещаме за една много лесна опция, която ще ви осигури безгрижно лято с децата и домашните любимци на брега на морето. Специално за вас събираме в една красива картина възможността да работите, едновременно с това да си почивате, а децата да тичат на воля на плажа.

Рисуваме я много бързо. Защото нашият екип ще ви предложи най-добрите опции за локации и къмпинг у нас и в Гърция, както и селектирани каравани, които да отговарят на нуждите на вашето семейство. Ще се погрижим във вашата каравана да има всички удобства за безгрижна почивка. А вие ще подарите на семейството си едно спокойно едно синьо лято, далеч от градската жега.

Изберете сред предложения с удобства за цялото семейство 

Препоръчани статии

Karavani.bg Investment Club - инвестирай в развитието на къмпингуването

Най-голямата българска платформа за онлайн резервация на къмпинг почивка у нас Karavani.bg представи възможности за инвестиции пред партньори и съмишленици на специално събитие в Barter Community Hub

Какво да посетим около къмпинг Гардения

Няколко идеи какво да посетите по време на почивката си на къмпинг Гардения.

Вижте тези 6 мита, които развенчахме за почивката на къмпинг

Вижте тези 6 мита, които развенчахме за почивката на къмпинг

Вижте как да планирате най-вълнуващата си почивка тази година! 

Вижте как да планирате най-вълнуващата си почивка тази година! 

Workation – да работиш, но от каравана, с пясък в краката и аромат на море

Дистанционната работа е все по-предпочитан метод за работа

Спечели 3 безплатни нощувки на каравана през юни

Резервирай каравана за месец юни до 12-ти и спечели разходка с яхта до Созопол.

Топ 7 на събитията, посветени на July Morning 2023

Вижте къде и как можете да посрещнете първото юлско утро тази година

ТОП 10 на най-търсените къмпинги този сезон

ТОП 10 на най-търсените къмпинги този сезон

Топ 10 съвета за къмпингуване

Няколко съвета, които ще направят къмпинг преживяването ви по-приятно.

С деца на море сред природата: Кога, как и защо? Съветите на специалиста

Потърсихме мнението на педиатър

Лесни и вкусни рецепти за къмпинг

Идеи за рецепти, с които къмпингуването да е още по-приятно и вкусно.

„Ранна чайка“ долетя в Karavani.bg и донесе отстъпки до 20%

„Ранна чайка“ долетя в Karavani.bg и донесе отстъпки до 20%

5 важни съвета за работа от каравана

Как да разнообразите работата от вкъщи и да я съчетаете с почивка на морето.

Промяна в Общите условия

Промяна в Общите условия за ползване

Подобрения и условия за работа - сезон 2023

Вече получаваме първите запитвания за сезон 2023 и предстои реклама

Почивка на каравана по Черноморието – все по-предпочитан избор от българите

Все повече българи избират каравана на родното Черноморие за своята почивка.

Karavani.bg привлече над 120 000 лв. в нов инвестиционен рунд

Karavani.bg привлече над 120 000 лв. в нов инвестиционен рунд

Деклариране на доходи от каравани и бунгала под наем

Как да осчетоводите доходите си от каравана под наем.

Нова платформа - нови възможности - Karavani.BG v2

Повече детайли за новите възможности за наемодателите, използващи платформа

Най-популярните къмпинги в Karavani.bg през 2022 година

Най-популярните къмпинги в Karavani.bg през 2022 година

Наръчник за ценообразуване на каравани под наем - сезон 2022

Няколко съвета как да определите цените за вашите каравани или бунгала под наем.

Когато офисът е на морето, работата и почивката са в пълен синхрон

Karavani.bg открива Workation сезон 2023 със специални предложения

За всички кайт почитатели

Къде може да съчетаете кайт сърфинг и почивка на каравана до морето.

Утвърждавайки се като бързо развиващ се стартъп, karavani.bg спечели...

Karavani.bg спечели доверието на първия си инвеститор само година след старта си

Karavani.bg се включи в Camping & Caravaning Expo 2023

Като партньор на събитието Karavani.bg раздаде и две големи награди

Karavani.bg Investment Club - инвестирай в развитието на къмпингуването

Karavani.bg представи възможности за инвестиции пред партньори и съмишленици.

Беше ли на каравана това лято? Ако отговорът е ДА, виж колко много си спече

Някои от ползите, които може да си вземете от почивка в къмпинг и каравана.

15 идеи за къмпинг подаръци?

Как да зарадвате приятелите си къмпингари с полезни подаръци за къмпинг.

Хотел или къмпинг? Кой е твоят победител?

Ако се още се чудите дали почивка на къмпинг или на хотел ще зарадва семейството

Кога е време за море?

Няколко причини да планирате първата си почивка на морето още през юни.

Една сутрин никога не стига! Празнувай Джулай цяла седмица на къмпинг с нас

“Джулай морнинг е в сърцето, в съзнанието, в душата”, както пеят Uriah Heep.

Дъх на пясък и море - направете тези 4 неща, ако чакате лятото с нетърпение

Лятото идва!

7 причини да отидете на къмпинг, ако никога преди не сте ходили.

Няколко причини те изберете почивка на къмпинг, близо до морето или в планината.

5 важни стъпки при избора на каравана - Каравани БГ

Няколко съвета, които ще ти помогнат при избора на каравана или кемпер под наем.

5 безплатни приложения за твоето къмпинг преживяване

Идеи за мобилни приложения, които да направят къмпингуването още по-приятно.