Най-популярните къмпинги в Karavani.bg през 2022 година

Почивката на каравана е чудесен начин да изследвате природата, да се свържете с нея по-силно и да прекарате време с любимите си хора. Но с толкова много възможности и къмпинги, от които да избирате, финалното решение може да се окаже по-трудно. За да ви помогнем да планирате следващото си приключение на каравана, събрахме на едно място най-популярните къмпинги в Karavani.bg за 2022 година.

“Гардения”

Къмпинг „Гардения“ е разположен между Китен и Лозенец на първа линия с прилежаща плажна ивица и разполага с 180 обособени парцела за каравани и бунгала, зона за Глемпинг и 30 места за кемпери. Той е единственият къмпинг по Българското Черноморие, който може да се ползва целогодишно. Обособени са два паркинга за общо 400 автомобила. Санитарните помещения в къмпинг „Гардения“ са чисто нови и разположени така, че да са максимално удобни за всички почиващи. Има перални и сушилни, които могат да се полазват от всички къмпингуващи с чип достъп. Това ограничава притока от странични хора. В близост до него са едни от най-хубавите плажове по нашето Черноморие – Корал, Китен юг, Лозенец, а пред самия къмпинг е плаж Караагач. В самото местенце ще откриете супермаркет, ресторант на брега на морето и детски кът.

Разгледайте всички предложения на къмпинг “Гардения” тук.

“Градина Еко”

Къмпинг “Градина Еко” е разположен в живописна местност сред природата между Черноморец и Созопол, на 100 метра от плажа. Намира се между плаж Градина и китната борова горичка, което прави локацията тиха и подходяща за отдих. В района се намират баровете Dirty Gradina и Kite Bar, но не се безпокойте, шумът няма да стига до вас. Това е перфектното място както за хора, които обичат тишината и спокойствието, така и за всички любители на шумните вечери и големите компании. Къмпингът предлага всички необходими съоръжения за една истинска почивка.‍

Разгледайте всички предложения на къмпинг “Градина Еко” тук.

“Кайт Градина”

Къмпинг “Кайт Градина” е разположен зад къмпинг “Градина”, точно до къмпинг “Градина Еко”. Пред него се намира страхотният морски бряг на Българското Черноморие, а зад него – красива и спретната горичка, която не позволява на зверските жеги да развалят вашата почивка. Плажът е само на 100 метра. В района се намират баровете Dirty Gradina и Kite Bar. Този кайт спот ви предлага всички необходимо за вашата перфектна ваканция накуп. Имате страхотна борова горичка, чист и широк плаж, само на няколко метра, най-популярните барове по Българското Черноморие и много водни атракции за малки и големи.

Разгледайте всички предложения на къмпинг “Кайт Градина” тук.

“Златна рибка”

Къмпинг “Златна рибка” е разположен сред богата екзотична растителност и се намира само на 2 км западно от Созопол. Непосредствено до него е къмпинг “Градина”. Къмпингът предлага уникални местенца за къмпингуване – каравани, кемпери, палатки, апартаменти и студиа. Всички гости ползват безплатно душове, тоалетни и интернет. Освен това, на територията на къмпинга са разположени ресторант, павилион за палачинки, магазин за хранителни стоки, както и за пресни плодове и зеленчуци, фурна, лечебен център, масажи, магазин за спортни принадлежности и сувенири, водни атракциони и надуваем замък за деца. Плажът е охраняем. Също така, може да покарате джетове, лодки, водни колела и сърф.

Разгледайте всички предложения на къмпинг “Златна рибка” тук.

“Якото място”

Къмпинг „Якото място“ наистина ще ви пренесе по възможно най-якия начин на място, което е максимално близо до природата, чисто е и е близо до плажа. Намира се на Южното Черноморие, в село Лозенец, близо до Китен. Разполага с ресторант, обособен паркинг и магазин.

Разгледайте всички предложения на къмпинг “Якото място” тук.

Nick
Author: Nick

Здравейте,
как можем да ви помогнем?