Ранна чайка“ долетя в Karavani.bg и донесе отстъпки до 20%

Планирай своето незабравимо лято на каравана или бунгало до края на февруари и вземи най-добрите условия за сезона с нашите Early Bird предложения

Може да е още зима, но „Ранната чайка“ вече долетя в Karavani.bg, което е сигурен знак, че морето не е толкова далече. Сигурни сме, че вече си мислите за лятната почивка, ние пък си мислим как тя да бъде това, което наистина искате. Затова сме ви подготвили и предложения за ранни записвания, които трудно се отказват.

До края на февруари можете да резервирате своята ваканция при най-добрите условия за сезона с отстъпки до 20%. Сега избирате между най-доброто от най-доброто – над 165 каравани под наем, бунгала, кемпери, палатки и куполни къщи. Всички те са разположени на около 120 места за настаняване на близо 70 къмпинга в цялата страна.

Разгледайте специалните ни оферти тук: www.karavani.bg

Нещо повече, ако резервирате своята почивка рано, можете да я прекарате с приятелите и семейството, като запазите две или повече каравани една до друга. Вземете близките си, децата, домашните любимци, дори колегите, защото по-хубаво е заедно.

Ако пък искате да посрещнете първото лятно слънце, слушайки вълните, сега е моментът да запазите своето любимо място на плажа.

Няма нужда да чакате повече, защото е лято, когато вие решите. Планирайте сега мечтаната лятна почивка сред природата – на каравана на брега на морето. Истинска активна почивка, свобода да правите каквото си искате и много възможности за забавления за цялото семейство – сега с отстъпки до 20% за ранни записвания с Karavani.bg.

Възползвайте се от богатия избор от къмпинги и каравани с различни удобства и предимства на възможно най-добрите цени за сезона. А резервацията и плащането са лесни и бързи.

Изберете своя дом на брега на морето и запазете своето незабравимо лято на каравана до края на февруари с нашите Early Bird предложения още сега: www.karavani.bg

Ако чайките можеха да говорят, дълго щяха да разказват как се прекарва добре на плажа. Затова не чакайте техните истории, а създайте своя. Офертите изчезват толкова бързо, колкото чайка отвлича сладолед от ръката на летовник.

Nick
Author: Nick

Здравейте,
как можем да ви помогнем?