ТОП 10 на най-търсените къмпинги този сезон

Почивката на каравана е мечтано лятно преживяване за мнозина. Всяка година все повече хора откриват предимствата на този вид ваканция и избират да са максимално близо до природата, без да се лишават от удобства.

Ето кои са най-предпочитаните къмпинги за почивка през сезон 2022:

  1. Къмпинг „Гардения“ (между Китен и Лозенец)
  2. Къмпинг „Градина“ (Градина)
  3. Къмпинг „Златна рибка“ (Градина/Созопол)
  4. Къмпинг „Кайт Градина“ (Градина)
  5. Къмпинг „Якото място“ (между Китен и Лозенец)
  6. Къмпинг „Офшор кемп“ (Градина)
  7. Къмпинг „Еко Градина“ (Градина)
  8. Къмпинг „Китен“ (Китен)
  9. Къмпинг „Делфин“ (Ахтопол)
  10. Къмпинг „Черноморец“ (Градина)

Неслучайно летуващите избират почивка на каравана, защото тя е цялостно бутиково изживяване, което дава много повече емоция, връзка с приятелите и семейството, както и с останалите къмпингуващи.

Караваните са един от най-устойчивите начини за почивка – близо до природата и с мисъл за нея. Избирайки този начин за ваканция, си постоянно сред природата, свободен да правиш каквото, когато и както поискаш. Караваната ти дава спокойствие и удобства – намираш се на брега на морето, а едновременно с това разполагаш с всички условия за пълноценна почивка.

–––––––––––––––––––––––––

Тези ценности застават и в основата на мисията на Karavani.bg – да вдъхнови повече хора да преоткрият връзката си с природата, като се насладят пълноценно на времето, прекарано с любимите хора в най-добрите къмпинги в страната. В същото време платформата работи активно и със собствениците на каравани, като ги мотивира да предлагат възможно най-добрите условия, както и допълнителни удобства към цялото изживяване на почиващите. Освен каравани в платформата могат да бъдат открити също и бунгала и кемпери.

Nick
Author: Nick