Всички знаем кога започва астрономическото лято – на 20 юни, но за повечето хора, то започва с посрещането на изгрева, именно на 1 юли – July morning. Седмицата на партитата по морето вече е в сила, така че откраднете си още идеи къде може да отскочите за допълнително незабравими летни партита. 

В статитята ни ще намерите едни от най-яките събития по нашето черноморие. Тях, разбира се, най-добре да ги съчетаета с нашите къмпинги на крайбрежните ивици.

Ето ви няколко идеи, с които да направите своя July Morning, а и дните около него, още по-незабравими това лято.

Кога: 26.06-30.06.2024 г.

Къде: Къмпинг Смокиня, Созопол.

  • Едно от най-емблематичните партита последните години е именно това на EXE BEACH BAR, като за втора поредна година ще се проведе в невиждани за плажните партита в България мащаби. Още повече сцени, диджеи, много яка и разнообразна музика, коктейли и прекрасен изгрев.

Кога: 30.06

Къде: Bali Island Bar and Grill, Бургас

  • Още едно събитие, където може да се посрещне първото юлско утро. Под палмите с коктейл в ръка. От бара може да си поръчате освежаващи напитки, а за вашето настроение ще се грижи- DJ GEORGI DIMOV.

Кога: 30.06

Къде: Iguana Bar Smokinia

  • July Morning е създаден на морския бряг и там енергията му се усеща най-силно. Диджеите, които ще те държат буден чак до сутринта, са IVAR и AMANNDA!  Oбещават, че на партито ще чуем хитовете на лятото и това преди него, а телата ще се разкършат в шеметни танци, плюс още нещо.

Кога: 30.06

Къде: Kitebar, Gradina

  • За феновете на trap музиката, на July morning можете да се насладите на едно от най-яките партите от този тип. Домакините са се погрижили да загреете и са създали специален плейлист по случая. А това са и DJ-те, които ще пускат на парито: Sava, Rust, Trench Kid, 359.

Кога: 30.06

Къде: Варна, Крайбрежната алея

  • Друго готино събитие ще се проведе на северното ни черноморие за любителите на елктронната музика. Изгревът ще бъде посрещнат под музиката и с участието на великобританския DJ и продуцент Calvin Clarke, на една сцена с Electriksoul & Alessio Bianchi. 

 

  1. July Morning Burgas

Кога: 30.06

Къде: Централен плаж, Бургас 

  • Ежегодното събитие на Община Бургас няма да бъде пропуснато и тази година. На Централния плаж, напълно безплатно ще могат да се насладят всички бургазлии и гости на града и заедно да посрещнат изгрева на 1 юли с музиката на едно от най-емблематичните ни рок музиканти и групи – Skarlet, PIF, Керана и Космонавтите, Rewind.

  • Rock July morning в Камен бряг

Кога: 30.06

Къде: Камен бряг

 Друго ежегодно събитие за последните 2 години е рок събитието в североизточната част на черноморието ни. На сцената ще се качат групите GLOCK, Team „Dream“, Sweet Poison и Electric Roxy. Гвоздеят на програмата ще бъдат изпълненията на световната рок звезда Робин Маколи, заедно с Група Eridan, като при изгрева ще прозвучи и култовата „July Morning“ на „Uriah Heep“.

  • Camping Party – 30лв отстъпка от твоята първа резервация. 

Кога: Винаги, когато искате да избягате от шума на големите партита

Къде: Във всеки от нашите къмпинги 

Дори да не сте от хората, които обичат шума на големите компании с непознати хора, ние можем да ви дадем решение и за това. Наемате си местенце на някоя от нашите локации, взимате най-любимите си хора(и домашни любимци) и се отдавате на усамотение на първа линия по брега на морето. 

Nick
Author: Nick

Здравейте,
как можем да ви помогнем?